Autocars Vendrell - Inici
Certificació BVQI - ENAC   Certificació BVQI - UKAS      
:. Les Instal·lacions

El garatge d’Autocars Vendrell és un espai multifuncional dedicat a la conservació, neteja i manteniment dels autocars de la manera més còmoda, eficaç i respectuosa amb el Medi Ambient.
Dins els més de 2.000 m2, els autocars es subministren de biocombustible des del dipòsit de gran capacitat, construit segons les normatives i es netejen mitjançant un innovador sistema d’autorentat ecològic. També disposem de taller propi per garantir  un òptim manteniment mecànic.
Dins la mateixa línia ecològica, hem de dir que prenem part en la cadena de reciclatge col·laborant amb l’empresa de serveis mediambientals Cator, especialitzada en la gestió dels olis usats.

Per més informació Mediambiental:

CATOR - Serveis Mediambientals - Tractament d'Olis residuals

Les oficines d’Autocars Vendrell estàn ubicades al bell mig de Vilafranca del Penedès, un local a peu de carrer de portes obertes al públic. Totalment informatitzades, equipades amb les més modernes tecnologies i amb diverses línies d’atenció telefònica que ens permeten sol·lucionar eficaç i ràpidament qualsevol imprevist, alhora que atendre les necessitats de cada client de manera personalitzada.
info@autocarsvendrell.com Autorcas Vendrell SL - Plaça Sant Joan, 13 - Vilafranca del Penedès (08720) - Barcelona (Spain)
Telf: 93 892 25 44 - FAX: 93 818 15 99 - Avís Legal - Disseny Web