Autocars Vendrell - Inici
Certificació BVQI - ENAC   Certificació BVQI - UKAS      
:. Rutes del Ví i el Cava

 

AUTOCARS VENDRELL I EL TURISME VITIVINÍCOLA

Autocars Vendrell compta amb una gran experiència en el transport de viatgers per entre les terres de la comarca barcelonina de l’Alt Penedès, rica per les seves extensions de vinyes i cellers al llarg de les diverses poblacions que la composen.

Els seus conductors són experts professionals acostumats a realitzar les anomenades “rutes del vi i del cava”, recorreguts turístics avalats per entitats com ara, els Patronats de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Penedès y del Ajuntament de Subirats.

Autocars Vendrell participa en cada event vitivinícola que esdevingui, com per exemple, la Fira tècnica de la vinya, el vi i el cava, FIRAVI, la última edición de la qual es va celebrar a Vilafranca del Penedès el passat mes de febrer de 2006.

Més informació a l’enllaç:
Patronato de Turismo de Subirats - Alt Penedès
Consorcio de Turismo del Alt Penedès
Firavi
Rutes del Vi i del Cava
Vijazz

Página web del Patronato de Turismo de Subirats

 

ENOTURISME PENEDÈS

Enoturisme Penedès, una manera de conèixer el Penedès, la seva cultura, la seva gent, el seu patrimoni, els seus paisatges. Les Rutes del Vi i del Cava, amb una cuidada selecció de cellers, restaurants, allotjaments, comerços especialitzats i empreses de serveis turístics et permetran descobrir tot un món, una tradició i una manera de ser, basada en la seva identitat vitivinícola.

Aquesta terra us espera amb els braços oberts, i volem ajudar-vos a conèixer-la i descobrir-la en i amb tots els sentits. Per això, us convidem a endinsar-vos-hi a través de les Rutes del Vi i del Cava. No en dubteu. Us proposem una manera innovadora i creativa de viatjar, conèixer i descobrir el patrimoni, el territori, les persones i, naturalment, els productes més emblemàtics de l'Alt Penedès: els vins i els caves.
 

info@autocarsvendrell.com Autorcas Vendrell SL - Plaça Sant Joan, 13 - Vilafranca del Penedès (08720) - Barcelona (Spain)
Telf: 93 892 25 44 - FAX: 93 818 15 99 - Avís Legal - Disseny Web