Autocars Vendrell - Inici
Certificació BVQI - ENAC   Certificació BVQI - UKAS      
:. Història


La història d’Autocars Vendrell comença quan el seu fundador, el Senyor Josep Vendrell, va adquirir dos autocars de marca Chevrolet, allà cap als inicis dels anys cinquanta (del passat segle XX) i es va decidir per realitzar una línia regular entre Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia i les poblacions d’Ordal, Sant Pau, Lavern, San Cugat Sesgarrigues, Cantallops, etc.

Amb aquest servei d’autocar els pagesos de les petites poblacions van gaudir d’una millor comunicació amb les capitals de comarca. Els dies de mercat, aquests autocars duien al sostre animals de granja i tota mena de productes de l’hort que els seus propietaris venien un cop arribaven a les seves destinacions.

Al mateix temps, van tenir lloc els primers serveis discreccionals, sol·licitats, precisament, pels propis clients de la línia. Com a pioners, els grups parroquials i les corals, feien rutes per Catalunya i peregrinacions per la resta del territori peninsular.

Aviat la flota d’Autocars Vendrell va haver-se d’ampliar, alhora que les primitives instal·lacions, ubicades al municipi de Subirats, van ser traslladades en funció del constat creiximent fins a la situació actual: una nau de més de 2.000 m2 a una important zona industrial de la comarca i unes oficines al centre de Vilafranca del Penedès.

D’aquesta manera, la iniciativa particular del Sr. Vendrell va desenvolupar-se fins a  l’empresa de transport de viatgers que dirigeixen avuí dia els seus hereus sota el nom d’Autocars Vendrell.

info@autocarsvendrell.com Autorcas Vendrell SL - Plaça Sant Joan, 13 - Vilafranca del Penedès (08720) - Barcelona (Spain)
Telf: 93 892 25 44 - FAX: 93 818 15 99 - Avís Legal - Disseny Web