Autocars Vendrell - Inici
Certificació BVQI - ENAC   Certificació BVQI - UKAS      
:. La Nostra Flota

Autocars Vendrell posa a la seva disposició una flota d’autocars, els més moderns del mercat, totalment equipats amb els més novedosos sistemes de seguretat mecànics (ABS, ASR, Anti-Retarder, Canvi automàtic) a més dels sistemes de seguretat individual de cada viatger: els cinturons de seguretat, instal·lats a cadascun dels seients.

Pel que fa a la comoditat dels passatgers, val a dir que aquesta comença amb  la confortabilitat del conductor de l’autocar, la qual està garantida des del seient ergonòmic fins a sistemes com la suspensió neumàtica i l’eix independent, sense deixar de banda el pràctic navegador GPS.
Cal afegir ara l’amplitut d’espai entre els seients dels nostres autocars de més de 13 metres. Per últim, el llargs recorreguts es fan més distrets gràcies als elements destinats a l’atenció més esmerada del passatger: DVD, serveis de nevera, cafetera i lavabo.

Amb respecte a les messures especials pels viatgers amb munusvalies, disposem d’autocar adaptat amb plataforma elevadora de cadires de rodes.info@autocarsvendrell.com Autorcas Vendrell SL - Plaça Sant Joan, 13 - Vilafranca del Penedès (08720) - Barcelona (Spain)
Telf: 93 892 25 44 - FAX: 93 818 15 99 - Avís Legal - Disseny Web