Autocars Vendrell - Inici
Certificació BVQI - ENAC   Certificació BVQI - UKAS      
:. L'Empresa


Autocars Vendrell és una empresa dedicada al transport de viatgers per carretera. Amb aquesta finalitat, disposa d’una moderna flota d’autocars i les instal·lacions i els mitjans més adequats pel seu òptim manteniment. Ubicada al centre de Vilafranca del Penedès, Autocars Vendrell possa a la seva disposició les oficines i el personal que li ajudarà a que els seus desplaçaments resultin totalment satisfactoris.

Autocars Vendrell es dedica al transport de viatgers per carretera des de fa més de cinquanta anys; la seva història és la història de moltes empreses familiars catalanes que van nèixer amb la posguerra, van resistir els sobris anys que li continuaven i van aconsseguir assentar-se i crèixer fins a convertir-se en entitats modernes avalades pels llargs anys d’experiència.

La combinació entre el passat històric i la modernitat d’avuí dia és la clau que ens permet treballar amb total harmonia i garantir l’eficàcia, seguretat i comoditat dels viatgers. La nostra filosofia de constant millora ens ha portat a aconsseguir la certificació de qualitat ISSO 9001.

És per això que tenim la capacitat d’oferir un ampli ventall de serveis, ja siguin regulars, com ara, la línia que uneix les poblacions de les comarques del Penedès i l’Anoia amb les seves capitals, Vilafranca i Sant Sadurní, el transport escolar o les rutes del ví i el cava;  ja siguin serveis discreccionals, que van des d’excursions de casals de gent gran o desplaçaments d’equips esportius, fins a congressos d’empreses, viatges organitzats per agències o serveis particulars varis.

Com a consequència, els nostres clients també són d’allò més variats: els habituals, els quals, any darrere any, ens demostren la seva fidelitat de la qual sempre estem agraïts i els esporàdics, els qui, de vegades, repeteixen i arriben a ser habituals. Transportem alumnes i professors, esportistes, treballadors de la terra, empleats de fàbriques, jubilats, viatgers, nuvis, membres de tot tipus de clubs i associacions i en definitiva, qualsevol persona que tingui un motiu per pujar a un dels nostres autocars.

Autocars Vendrell, per tant, està preparada per fer front a qualsevol servei dins i fora del territori nacional. Hem de dir que sóm grans coneixedors dels circuits geogràfics que ens envolten, els catalans i peninsulars, així com dels europeus, destacant França, Suïssa, Benelux, Alemania i Itàlia.

Amb tot i això, la base fonamental d’Autocars Vendrell és el seu equip humà, format pel conjunt de conductors de gran professionalitat, prestigi i amabilitat reconeguts, el personal d’oficina, sempre obert al tracte directe i personal amb cada client i per sobre de tot, la gata Roseta, famosa per les seves migdiades a sobre de la pantalla del seu ordinador.

Cal afegir que la flota d’Autocars Vendrell reuneix totes les característiques necessàries per garantir la comoditat, fiabilitat i seguretat de cada passatger durant el trajecte.


info@autocarsvendrell.com Autorcas Vendrell SL - Plaça Sant Joan, 13 - Vilafranca del Penedès (08720) - Barcelona (Spain)
Telf: 93 892 25 44 - FAX: 93 818 15 99 - Avís Legal - Disseny Web